Hvem er vi

Frisør Hair dé lux vision og ansatte
Ingrid Klausen

Ingrid Klausen

Indehaver

Chef / Indehaver af Frisør Hair – Frisør Casanova – Frisør Hair dé lux

Louise Christiansen

Louise Christiansen

Daglig leder

Mit navn er Louise Christiansen, og jeg er daglig leder i Hair dé lux. Jeg har arbejdet hos indehaver Ingrid Klausen siden 1996 og har opnået mere end 20 års anciennitet. Jeg glæder mig til at præsentere Jer for vores spændende koncept her i Grenaa. Jeg er selv Grenaa-pige, og har den glæde og fornøjelse at arbejde med både nye såvel som gamle kunder.

Cecilie Madsen

Cecilie Madsen

Frisør assistent

Jeg har i her foråret bestået min svendeprøve med en Bronze medalje i Frisør Hair de lux, og er blevet ansat som Frisørassistent i august 2019. Jeg er konkurrencefrisør, og har deltaget til Randersmesterskaberne både i 2018 og 2019 hvor jeg bla. var samlet vinder. Endvidere har jeg i september 2018 deltaget i Verdensmesterskaberne for frisører i Paris, hvor vi som Dansk hold vandt en sølvmedalje. Jeg brænder for mit fag og at udvikler mig kreativ. Jeg er en udadvendt, smilende pige og vil glæde mig til at tage i mod lige netop dig.

Kia Flindt-Larsen

Kia Flindt-Larsen

3. års elev

Jeg hedder Kia og er 3. års frisørelev og brænder for frisørfaget. Jeg er smilende og udadvendt, og glæder mig til at møde dig. jeg er endvidere uddannet Makeup artist på Nicci Welsh Makeup & Hair Academy i København i år 2016.

Mikkel Westermann Støve

Mikkel Westermann Støve

Hudterapeuten Mikkel Støve

Hej. Hos mig kan du forvente en innovativ tilgang til hudpleje, og opleve behandlinger med resultater. Personligt er jeg statsligt uddannet, og har jeg speciale i ansigtsbehandler, massage og økologi. Klinikken åbnede i 2016, og er en af de få økologiske i Danmark. Jeg ser frem til at vise dig konceptet.

Vision

Topmoderne

Vi ønsker med Frisør Hair dé lux i Grenaa at fremstå som en topmoderne og visionær frisør, hvor der gives den bedste kundepleje og service. Igennem vores partnere indenfor behandlings- og videresalgsprodukter Wella, Sebastian, Sassoon, Nioxin, Philip B og GHD, sikrer vi at vore kunder får de absolut bedste og mest eksklusive produkter.

Udvidet koncept

Hair dé lux tilbyder også ud over frisørfaget vore kunder et udvidet og spændende koncept med Wellness ved

Hairdelux.jpg