Hvem er vi

Frisør Hair dé lux vision og ansatte
Ingrid Klausen

Ingrid Klausen

Indehaver

Chef / Indehaver af Frisør Hair – Frisør Casanova – Frisør Hair dé lux

Louise Christiansen

Louise Christiansen

Daglig leder

Mit navn er Louise Christiansen, og jeg er daglig leder i Hair dé lux. Jeg har arbejdet hos indehaver Ingrid Klausen siden 1996 og har opnået mere end 24 års anciennitet. Jeg glæder mig til at præsentere Jer for vores spændende koncept her i Grenaa. Jeg er selv Grenaa-pige, og har den glæde og fornøjelse at arbejde med både nye såvel som gamle kunder.

Michael Thomsen

Michael Thomsen

Freelance frisør assistent

Mit navn er Michael Thomsen, og jeg har 30 års erfaring i frisørbrancen. Mit speciale er klassiske klipninger med et moderne og tidssvarende udtryk. I alle mine behandlinger er det vigtigt for mig, at du som kunde er “med hele vejen”. Du skal føle dig tryg og i gode hænder. Jeg glæder mig til at møde nye som gamle kunder Michael blev første gang kendt i Grenå da han i 1986 blev udlært hos Inge i Fuglevængets Frisør. Siden da har han haft spændende jobs ved nogen af de større og kendte frisører i Århus. I dag er Michal selvstændig frisør - og vil derfor kunne hjælpe os i Hair dé Lux

Mikkel Westermann Støve

Mikkel Westermann Støve

Hudterapeuten Mikkel Støve

Hej. Hos mig kan du forvente en innovativ tilgang til hudpleje, og opleve behandlinger med resultater. Personligt er jeg statsligt uddannet, og har jeg speciale i ansigtsbehandler, massage og økologi. Klinikken åbnede i 2016, og er en af de få økologiske i Danmark. Jeg ser frem til at vise dig konceptet.

Vision

Topmoderne

Vi ønsker med Frisør Hair dé lux i Grenaa at fremstå som en topmoderne og visionær frisør, hvor der gives den bedste kundepleje og service. Igennem vores partnere indenfor behandlings- og videresalgsprodukter Wella, Sebastian, Sassoon, Nioxin, Philip B og GHD, sikrer vi at vore kunder får de absolut bedste og mest eksklusive produkter.

Udvidet koncept

Hair dé lux tilbyder også ud over frisørfaget vore kunder et udvidet og spændende koncept med Wellness ved

Hairdelux.jpg